Algemene Informatie

Exposities in binnen- en buitenland. Ateliers in

Leidschendam en Midden Frankrijk.

 

Kopen 

Schilderijen acryl op linnen. Prijzen op aanvraag.
 

Buitenkunst

Participatie aan diverse buitenkunst projecten. O.a. :  Bekleding van de wieken van de Historische Aeolus Molen (11 x 2 m) met florale kunst (duo project). Dit project werd door haar geïnitieerd en uitgevoerd voor de Gemeente Vlaardingen in het kader van de “Entente Florale Europe” (verkiezingswedstrijd Groenste Stad). Hiermee werd verbinding gelegd tussen kunst, cultuur en samenleving.
 

(Culturele) Achtergrond

Opleiding Schilder- en Tekenkunst | Fotografie/Beeldbewerking | ( prop) Kunstgeschiedenis.  Klassiek Muziekonderwijs. Voorheen : Intern. Bedrijfsleven.

 


Website CarryvanDelft opgenomen in Kon. Bibliotheek als dig. erfgoed

De Koninklijke Bibliotheek ’s Gravenhage heeft de website www.carryvandelft.nl geselecteerd en bestempeld tot ‘Nederlands digitaal erfgoed’. Hiermee werd erkenning gegeven aan de inhoud en kwaliteit van haar (main)website. Dit betekent dat mensen over ongeveer 100 jaar nog steeds deze website kunnen raadplegen “. Websites als digitaal erfgoed zijn internationaal erkend in het Unesco Charter of the Preservation of Digital Heritage 2003”. De Nationale KB is wettelijk verantwoordelijk voor het (elektronisch)bewaren voor toekomstige generaties. Om die reden archiveren zij websites die als verzameling een representatief beeld geven van de Nederlandse kunst, cultuur en geschiedenis op het internet.

 

www.carryvandelft.nl